Директорът на Главна дирекция Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски

...
Директорът на Главна дирекция Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски
Коментари Харесай

Жителите на Велинград шокирани от трагедията с 3 трупа

 Директорът на Главна дирекция " Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски даде изключителни детайлности за кървава фамилна драма с три натрупа, която се разигра точно на Цветница във Велинград.

" За страдание това е един доста драматичен случай “, съобщи основен комисар Христо Терзийски. Той разясни, че сигналът в районното полицейско ръководство е получен в 09:50 часа през вчерашния ден. Сигналът бил за " крясъци и кавги “.

" Колегите са се отзовали неотложно, само че най-вероятно е отключена експанзия при неизяснени условия. Основната версия, по която работим, е за две убийства и едно самоубийство. Следствените дейности не престават “, увери гл. комисар Терзийски.

Той разкри, че не е имало сигнали за домашно принуждение и побой в фамилията на треньора по плуване от Велинград.  " Голяма фамилна покруса е “, добави основен комисар Христо Терзийски.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов от своя страна сподели, че нещо е отключило експанзията у инструктора, който умъртви жена си и своя наследник. 

" Нещо е отключило експанзията на инструктора по плуване от Велинград, който умъртви брачната половинка и сина си. Няма обаче външна интервенция ", сподели по bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи. 

" Сигурно е, че 68-годишният мъж е намушкал с нож брачната половинка си и техния наследник, а по-късно се е самоубил. Нашата работа продължава. Надявам се да разберем каква е повода. Може да е психическо заболяване. За страдание той е мъртъв! Има събрани доказателства, само че не мога да ги разясня “, добави Иванов.

Той отхвърли ограниченията против разпространяването на ковид да имат нещо общо с нещастието във Велинград. Миналата година е имало 72 сигнала приблизително на денононощие за домашно принуждение, а в този момент са 77. Двамата родители са били инструктори по плуване в града и са обучавали десетки поданици. Местните са шокирани и споделят, че фамилията било положително и за образец.

" Имаме доста намаляване в битовата престъпност. Намалели са кражбите, грабежите и убийствата. Това не ни успокоява. Продължаваме да си вършим работата, тъй като не знаем в кой миг нарушителите може да се задействат още веднъж “, съобщи Ивайло Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР