Директорът на Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ) Александър

...
Директорът на Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ) Александър
Коментари Харесай

Руското разузнаване: ФСБ знае имената на организаторите на терористичната атака в Русия

Директорът на Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ) Александър Бортников е декларирал, че съветските разследващи служби работят по идентифицирането на уредниците на терористичните офанзиви в Русия от 22 март и знаят техните имена, предава ТАСС .

Според Бортников се " работи интензивно, силите за сигурност виждат проблеми, зародили заради специфичната интервенция в Украйна ". Той е подчертал, че ФСБ познава " тези, които са напуснали и са организирали бойни елементи и тези, които са възнамерявали да създадат това ".

" Всички правоохранителни органи и разследващи служби в страната вземат участие интензивно. Както съобщи нашият президент Владимир Путин, ние знаем поименно кои са уредниците на подготовката и провеждането на дейности на наша територия ", е добавил ръководителят на ФСБ.

Александър Бортников е отбелязал, че организацията прави всичко належащо, с цел да " откри и накаже тези негодници ".

През последните 10 дни в Русия са арестувани причинителите на терористичната офанзива в " Крокус Сити Хол " и забърканите в тази покруса. Преките причинители са арестувани от спецслужбите на 23 март в региона на Брянск. " Според ФСБ терористите са се пробвали да се укрият в Украйна ", напомня съветската медия.

Освен четиримата нападатели са задържани още петима души. Това са бащата и братята на Исломови Алишер Касимов и Назримад Лутфулой. Всички те, съгласно проверяващите, са забъркани в организирането на терористичната офанзива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР