Директорът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров си пожела

...
Директорът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров си пожела
Коментари Харесай

Боримиров си пожела повече юноши в първия отбор, защото те знаят какво е "Левски"

Директорът на детско-юношеската школа на " Левски " Даниел Боримиров си пожела повече играчи да стигнат до първия тим. Думите му пристигнаха след подаяние от 7742 лв. от тръста " Синя България ".

" Искам да им благодаря. Да имаме повече юноши в първия тим, тъй като всеки един младеж знае какво е " Левски ", сподели Боримиров.

Средствата от дарението ще бъдат употребявани за изпращането на тима на сините до 17 години за присъединяване в интернационален шампионат във Франция. Воденият от Йордан Петков състав ще е в група с " Валенсия " и мексиканския " Клуб Америка ".

В конкуренцията ще вземат участие още " Атлетико " (Мадрид), " Порто ", " Рейнджърс ", " Галатасарай ", " Лил " и други. Отборите са разграничени в четири групи по три. Играят се две полувремена по 20 минути в потоците, и две полувремена по 25 минути в директните елиминации.

" Кампанията е част от нашата задача и тактика да помогнем на обичания ни клуб да действа по европейски модел, да допринесем за по-светлото му и положително бъдеще и най-много да вложим средства и старания в името на нашите сини деца с вяра те да са бъдещите звезди на " Левски ", оповестиха от " Синя България ".

" Избрахме един извънредно влиятелен шампионат, в която юношите на Левски най-вече се приближават до мъжкия и професионален футбол. Защото считаме, че точно те най-силно се нуждаят от европейски опит и опция за изява ", допълниха от тръста. Кампанията е част от честванията по случай 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, в които ще се включи и тимът на сините до 17 години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР