Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която посрами

...
Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която посрами
Коментари Харесай

Вижте лицето на дипломата-екзекутор на зет си Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг

Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която посрами страната ни, трансформирайки се в екзекутор на личния си шурей Пейо Пеев, през вчерашния ден скри лицето си в правосъдната зала по време на гледането на мярката за неотклонение за убийството. 
 
Заедно с щерка си - бургаската кандидат-депутатка от листата на Кирил Петков и Асен Василев - Габриела Славова-Пеева, ексконсулът ни в Тайланд влезе в съда с вдигната глава, която обаче бе покрита даже над очите с здравна маска.
Двете дами, които са имали явно блян за високи постове, направиха една от най-жестоките изтезания в днешно време - убийството на брачна половинка на Габриела и татко на едното ѝ дете - Пейо Пеев.
 
 Убитият Пейо Пеев Убитият Пейо Пеев Източник: Флагман
Младият мъж първо бе удушен, след което разпален в колата си в опит да бъдат прикрити следите от закононарушението. В убйството по първични данни са забъркани цялото семейство - майката Красимира, бащата Петър и дъщерята Габриела.
Спорът бил поради наставнически права по време на развода сред младото семейство Пееви. 
 
Но макар опита да се скрие от камерите Флагман.бг ви демонстрира лицето на дипломата Красимира Трифонова, за която се твърди, че е удушила шурей си с голи ръце. Кадърът е от почитането на 1 ноември - българският Ден на националните будители, в Тайланд, през 2008 година Тогавашният ни консул Красимира Трифонова посреща делегация от съветската православна черква и театралничи пред българския байрак. Руската група насочва почести и поздрави по случай 1 ноември, както и за 3 март - Деня на Освобождението на България от османско господство. 
 
 Красимира Трифонова Красимира Трифонова Източник: Флагман
Дъщерята на Красимира обаче се оказа не по-малко амбициозна млада дама. На парламентарния избор през 2021 година тя внезапно се появи в Бургас като номер 12 в листата на новоизлюпената " Продължаваме промяната " и бе шумно представяна като специалист и млад и перспективен кадър от Харвардската школа.
 
 Габриела е със солидно обучение, владее няколко езика и имаше положително бъдеще. Едва ли някой в Бургас е подозирал за злия й темперамент Габриела е със солидно обучение, владее няколко езика и имаше положително бъдеще. Едва ли някой в Бургас е подозирал за злия й темперамент Източник: Флагман
Запознати с продължението на политическия път на кандидат-депутатката от Бургас обаче не се изрекоха изключително ласкаво по неин адрес пред Флагман.бг. По техните изказвания Габриела не била изключително общителна с сътрудниците си във значимите моменти, само че за сметка на това чудесно умеела да основава напрежение и непрекъснато всявала разкол в редиците на новосформираната партия на Кирил Петков и Асен Василев.

Източник: Флагман.бг
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР