Димитровград. Младежката организация на ПП “Републиканци за България инициира среща

...
Димитровград. Младежката организация на ПП “Републиканци за България инициира среща
Коментари Харесай

Младежката организация на ПП “Републиканци за България” инициира среща със сценариста и преподавател Николай Колев

Димитровград. Младежката организация на Политическа партия “Републиканци за България ” инициира среща със сценариста и учител Николай Колев. Тя се организира в офиса на партията в Димитровград. Темата на срещата бе “Творческо и кариерно развиване ". Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Републиканци за България " .

Интересът на младежите към писането на качествени сюжети за кино продукция и реклами породиха полемика за цената на изкуството през днешния ден. Авторът на сюжета на известният филм “11 А ” Николай Колев, който е от Димитровград показа с младите републиканци забавни истории от първите си опити да твори.Той призна, че написа от 12-годишен, само че тогава не си е давал сметка, че един ден това ще се трансформира в негова специалност

“Мечтите и задачите ви би трябвало да вървят ръка за ръка, би трябвало да слушате вътрешния си глас ”, посъветва присъстващите сценаристът. Той описа занимателни моменти и от преподавателската си активност.

Николай Колев сега преподава кино изкуство в Стара Загора, а младежите изгледаха два от филмите, готови от неговите възпитаници.

На срещата участва и лидерът на листата на Политическа партия “Републиканци за България ” Славейко Иванов, който поздрави младежката организация за това, че постоянно търси опита на свои съумели съграждани. Славейко Иванов посъветва младежите постоянно да бъдат любопитни и да избират с разсъдък, тъй като решенията през днешния ден дефинират утрешния ден.

„ Днес има доста партии и претенденти, които ви дават обещание високи приходи и обективна страна. Но, истината е, че бъдещето зависи единствено от вас. От умеенето ви да виждате истината и да я отстоявате. Аз съм извънредно горделив, че вие сте част от политическия план „ Републиканци за България ”. И дружно с вашия юношески дух и неотстъпчивост знам, че на изборите на 11 юли дружно ще създадем по този начин, че да живеем в една по- добра България ”, съобщи Славейко Иванов.

На проявата участваха и претендентите за народни представители от листата Политическа партия “Републиканци за България ” за Хасковски изборен регион Станислав Янев и Памела Симеонова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР