Димитровград. 5 тона чакъл осигуриха от ПП Републиканци за България

...
Димитровград. 5 тона чакъл осигуриха от ПП Републиканци за България
Коментари Харесай

5 тона чакъл осигуриха от ПП „Републиканци за България” за запълване на дупки в Димитровград

Димитровград. 5 тона трошляк осигуриха от Политическа партия „ Републиканци за България ” за запълване на дупки на ул. „ Патриарх Евтимии ” в Димитровград. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Републиканци за България " .

Жители подавали сигнал не еднократно, че секторът сред блоковете 2 и 4 е в окаяно положение.

Преди години е бил осъществен непълен ремонт, от който обаче през днешния ден няма и диря. В момента дупките в сектора са големи, а всяка кола, която минава през тях има риск да счупи джанта или нещо по-сериозно.

В региона има автомивка и сервиз за гуми. Именно притежателите им се обърнали за подпомагане към лидера на листата на Политическа партия „ Републиканци за България ”- Хасково Славейко Иванов.

Поемайки персонален ангажимент към хората, през днешния ден Славейко Иванов достави един камион с 5 тона трошляк, който бе изсипан на улицата.
С него притежателите на обекти в региона ще запълнят дупките.

„ Отзовах се на молбата на дребния бизнес, който всеки ден търпи загуби от неприятният път, на който се намират обектите им. Хората желаеха от мен трошляк, към този момент го имат. Оттук нататък те ще си запълнят сами дупките. Но, дали е редно, хората сами да се оправят с проблемите, чието решение зависи от институциите? ", попита лидерът на Републиканците за Хасково Славейко Иванов.

" Всички заплащат налози, против които би трябвало да получат качествена инфраструктура ", съобщи лидерът на листата на " Републиканци за България " за Хасковски изборен регион.

Затова и главното мото на тима на " Републиканци за България " по пътя им към идващият парламент е за страна с правила. Такава, която да обезпечава по-добър живот за всеки българин.

А решението в 21 век, е събрано в 21 секунди, в които хората могат да гласоподават с номер 21 в интегралната бюлетина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР