Димитър Трайков въртял транспортен бизнес в Италия с брат сиБългаринът

...
Димитър Трайков въртял транспортен бизнес в Италия с брат сиБългаринът
Коментари Харесай

Българинът, убил две момичета, бил много натъжен

Димитър Трайков въртял транспортен бизнес в Италия с брат си

Българинът Димитър Трайков, който помля двете братовчедки в Италия, крие мрачно минало. 61-годишният мъж имал и преди алъш-вериш със закона освен в Италия, само че и в България. Това разкри в. „ Кориера каузи сера “, представен от.

Трайков е упрекнат по тази причина, че е карал пийнал и е блъснал в задната част автомобила на двете братовчедки Сара и Джесика. Те починали на място, а двете деца на Сара – на 2,5 и 5 месечно бебе, бяха закарани в болница с разнообразни пострадвания. Инцидентът станал на автомагистрала А 28.

Димитър Трайков е притежател дружно с брат си Младен на транспортната компания "Трайков транс ", която се движи сред североизточната част и България. В предишното към този момент е имал проблеми със закона за корист с алкохол, прецизира изданието, цитирайки прокурора на Порденоне Рафаеле Тито. „ Заподозреният към този момент има три дефинитивни присъди зад тила си. Едната от които за шофиране в нетрезво положение. Следователно при положение на наказание той никога няма да се възползва от условното отсрочване на присъдата “, изясни обвинителят. Адвокатът на Димитър - Лорис Падалино, пък разгласи, че клиентът му страдал доста и по тази причина щял да резервира безмълвие към този момент. „ Мога единствено да ви уверя, че моят клиент е доста тъжен от случилото се “.

Пред съда Трайков сподели само: „ Разсеях се единствено за миг да взема нещо от кабината на колата “.

Според прокурора обаче той е карал пийнал, а още по-утежняващо виновността му доказателство било, че е избягал и се е укривал няколко часа от полицията. Заради това са изгубени животите на 20-годишната студентка Джесика Фрагасо от Марено ди Пиаве и нейната братовчедка Сара Ризото – на 26 година, работила като здравен служащ. Двете бяха убити на път към дома им. Те прекарали целия неделен ден в Каорле с родителите на Сара. Ален Фрагасо - бащата на Джесика, карал паралелно с тях, като в колата била и жена му Барбара. Той изпреварил Сара и Джеси, само че видял след това злокобния удар.

Сега е назначен правосъден специалист, който би трябвало да посочи на какъв брой километра от вкъщи на Трайков е станала злополуката, защото той твърдял, че е пил алкохол чак откакто се е прибрал в дома си. Апартаментът му е в центъра на Порденоне. Хипотезата, по която работят служителите на реда, е, че другар може да го е закарал. Поради това са конфискувани мобилните му телефони. Ако се окаже, че някой умишлено му е оказал помощ да избяга, този човек рискува да бъде съден за помагачество, считат прокурорите.

Първи против стартирането му от ареста скочи кметът на район Венето Лука Зая.

„ Въпроси, които също пораждат от човешка позиция както измежду членовете на фамилията, по този начин и във връзка с поданството, е за какво той е пуснат. Същата теза изрази в изявлението си и бащата на Джесика. Тази покруса, към този момент толкоз ужасна, се претърпява още по-лошо от обстоятелството, че в пандиза не е взета мярка за неотклонение "задържане под стража “. Моето мнение е, че трябваше да има по-голяма суровост към Трайков “, добави кметът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР