Димитър Рачков прави и невъзможното, за да задържи Анита Димитрова Засуканата

...
Димитър Рачков прави и невъзможното, за да задържи Анита Димитрова
Засуканата
Коментари Харесай

Да го ожалиш: На какви мъки подлага младата Анита Рачков


Димитър Рачков прави и невъзможното, с цел да задържи Анита Димитрова

Засуканата кокона, която е с цели 27 лета по-малка от комика, го кара да се подлага на какви ли не неща. Актьорът чукна 50-така неотдавна и решил да се подмлади.

Той боядисал косата си в мрачен цвят, с цел да скрие издайническите бели кичури. Никак не му било по сърце Анита да го мъкне по козметични процедури и да търпи какви ли не страдания за красота, само че отивал. Определено имало резултат, тъй като приятели му правели похвали, че наподобява подмладен и обновен.

Това лекувало ранената му горделивост и суетата, която го връхлитала с придвижване на възрастта. Митко Рачков изключително се бъгнал, като на общите фотоси с Анита зевзеци не спирали да го питат това дъщеря ли му е  и дали върви на учебно заведение.

Той изпадал в смут, че някой нацепен мераклия ще му отнеме Анита и по тази причина бил подготвен да се подложи и на най-невероятните болки, единствено и единствено да наподобява по-млад от биологичната си възраст.

Чаровната Анита дълго време остана с комика, макар мнението, че двойката ще се разпадне бързо. Не стопират да се появяват злословия, че дамата са скъсали или че чакат бебе.

Димитър Рачков има пораснал наследник от Христина, която към този момент е жена на продуцента Евтим Милушев. Той имаше връзка и с Мария Игнатова, която пък стана жена на Ивайло Нойзи.

Актьорът твърди, че е в положителни връзки с някогашните си, само че в никакъв случай няма да мине под венчило. Дали обаче ще стане отново баща от младата Анита, единствено бъдещето ще покаже.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР