Димитър Рачков е основната причина мегазвездата на българския футбол Христо

...
Димитър Рачков е основната причина мегазвездата на българския футбол Христо
Коментари Харесай

Рачков навил Камата да влезе в „Капките“! Стоичков го поканил в Маями с Анита

Димитър Рачков е главната причина мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков да даде единодушието си за присъединяване в шоуто „ Като две капки вода “. Този поне- делник Камата седна на стола като част от журито, което прави оценка участниците.

По принцип носителят на „ Златната топка “ за 1994 година рядко се появява на сходни риалити формати. Не по този начин стоят нещата, когато поканата идва от обичания му артист. Още преди година Камата бе специфичен посетител в „ Забраненото шоу на Рачков “, преди то да падне от екран.

Сега комикът дълго време убеждавал Ицо да пристигна и в „ Капките “ и най-накрая съумял да го навие за наслада на продуцента Маги Халваджиян .

„ Ицо, ти си знаменит, само че и за теб нямаше да има покана. Успя да се вредиш, тъй като познаваш точния човек “, избъзика го Рачков при започване на лайфа. Стоичков от своя страна раздаде дарове на журито водещите, само че най-вече бяха точно за неговия другар от Бургас. Рачков получи плажна забрадка, бански и топка за новия плажен сезон.

„ Това е тъй като си доста огромен експерт, не тъй като си доста прекрасен. За цялото творчество, което правиш и хората са удовлетворени “, похвали го с възприятие за комизъм Камата.

„ България Днес “ научи, че Рачков е получил персонална покана от Стоичков да му отиде на посетители в американския град Маями с половинката си Анита Димитрова .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР