Димитър Маринов или Митьо Пищова (едва ли мнозина знаят пълното

...
Димитър Маринов или Митьо Пищова (едва ли мнозина знаят пълното
Коментари Харесай

Гледката е страшна! Митьо Пищова съсухрен и едва ходи, но пусна обява за мацки на Слънчака!

Димитър Маринов или Митьо Пищова (едва ли мнозина знаят цялостното му име) е на 67 години, само че в случай че би трябвало да сме почтени, наподобява на 87-годишен. В подобен тип, в който се появи тези дни, не сме го виждали, а гледката в действителност си е страшна.

Пищова мина през голям брой съществени болежки, интервенции и проблеми с организма, множеството от които си провокира самичък, с метода си на живот през миналите до момента години. И те не бяха по никакъв начин малко. То не може единствено софри, единствено йедене и пийене, единствено вакханалии в леглото и да искаш да си здрав.

Вместо да се стресне и да премисли съществуването си обаче, Митьо продължава да се самоубива. Горкият едвам се движи, само че пусна публикация за Слънчев бряг, в която търси от 4 до 6 мацки. Канел ги в първокласен апартамент и им дава обещание по 500 кинта на всяка, само че единствено в случай че му седят един час на колене - сещате се какво би трябвало да вършат завалийките...

" Ще има нощни заведения, ще има плажове, ще има питейни заведения, а за ястие и пиянство да не се тревожите - омари ще ядете. Само би трябвало да сте на колене и да ходите в жилището без дрешки. И готина бяла лимузина съм ви уредил да ви разкарва ", изяснява Пищова.

А на болшинството консуматори той към този момент даже не е комичен, от дълго време го съжаляват.

Тагове: Димитър Маринов Митьо Пищова мацки Слънчака Слънчев бряг лимузина омари
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР