Димитър Бербатов призова протестиращите срещу ръководството на Българския футболен съюз

...
Димитър Бербатов призова протестиращите срещу ръководството на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Бербатов призова за протест без агресия и заяви: Целият свят ни се смее

Димитър Бербатов прикани протестиращите против управлението на Българския футболен съюз преди и по време на европейската подготовка да се въздържат от крайни дейности, експанзия, расистки и нецивилизовани прояви, съобщи.

„ След като станахме очевидци, всички ние, на безумните дейности и решения от страна на Българския футболен съюз в последните дни, мачът на националния тим е още веднъж на „ Васил Левски “. Разбира се, целият свят ни се смее и това леке, което тези родни управници на нашия футбол лепнаха на всички нас, едва ли в миналото ще бъде изтрито “, стартира Бербатов.

„ Въпреки това, аз се веселя, че след две години и половина, в които аз и моят екип намерено протестираме и се борим против това ръководство на българския футбол, от ден на ден хора намерено демонстрират несъгласието си и неодобрението си към тези ръководители и това ще кулминира в един изцяло оневинен митинг пред Националния стадион “, продължи той.

„ Призовавам всички, които ще бъдат там, въздържайте се от крайни дейности и експанзия. Разбирам огорчението ви, че чашата е преляла, само че не допускайте каквито и да е прояви на принуждение и расистки или други нецивилизовани апели. Всичко това е непознато на футбола, който желаеме да имаме. Промяна е неизбежна, само че експанзията не оказва помощ “, сподели още Димитър Бербатов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР