Димитър Бербатов отново ще играе професионален футбол. Българинът, първият наш

...
Димитър Бербатов отново ще играе професионален футбол. Българинът, първият наш
Коментари Харесай

Бербатов в Индия: Началото - следи с GONG.BG

Димитър Бербатов още веднъж ще играе професионален футбол.

Българинът, първият наш състезател в индийското състезание, излиза за своя Керала Бластърс против настоящия първенец Атлетико де Колката (АТК).

Срещата започва в 16,30 часа наше време, като ще бъде излъчена в директно предаване по телевизия Mtel Sport 2 .

Бербатов не е играл формален мач от сезон и половина, откакто за последно носи екипа на ПАОК в Гърция.

Бербо ги почва в Индия, първи е първенецът

Бербо: Вече не съм нападател, а халф

И АТК, и Керала са част от отборите, които организираха първия сезон на индийската Суперлига, който се състоя през 2014 година. Разликата посред им е в това, че АТК има 2 шампионски трофеи в късата си 3-годишна история (2014 и 2016), до момента в който Керала към момента се бори, с цел да вкара първи трофей във витрината си.

За разлика от предходните сезони, когато в Суперлигата участваха 8 тима и мачовете от постоянния сезон продължаваха от октомври до декември, в този момент участниците са 10, а продължителността е от ноември до март. Това значи, че в този момент кръговете се усилват от 14 до 18. Изоставена беше и предходната формула, когато всеки ден имаше най-малко един мач, а в този момент такива ще има в дните от сряда до неделя. Иначе плейофите се организират по същия метод - в тях вземат участие първите 4 отбора от крайното класиране, като първият излиза против четвъртия, а вторият - против третия. Полуфиналите са в 2 срещи при разменено посещение, до момента в който финалът е в един мач на безпристрастен терен.

It's the first match day of @IndSuperLeague season 4 and we start at home to @WorldATK. Let's make this memorable. #KeralaBlasters #IniKaliMaarum #KBFC #LetsFootball #HeroesWearYellow #YellowTakesOver pic.twitter.com/4VrCe0sNR4
— Kerala Blasters FC (@KeralaBlasters) November 17, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР