Димитър Бербатов и един от неговите партньори в битката за

...
Димитър Бербатов и един от неговите партньори в битката за
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов: Избори до дупка и такса "лукс" за играчи извън ЕС

Димитър Бербатов и един от неговите сътрудници в борбата за президентското място във футболния съюз -  Стилиян Петров, събраха на предизборна среща представители на клубовете от София и София - област. Бербатов беше безапелационен, че ще се кандидатира до момента в който не завоюва. 

" Позитивизмът го имаше и преди, само че последният конгрес приключи неприятно за всички. След това клубовете видяха, че би трябвало още по-сериозна воля за смяна, похвали се той и предизвести за клопките, които чака: - Българският футболен съюз към момента няма правила, всичко е в някаква мистериозност. Ако на следващия ден се дефинират тези правила, времето ще бъде доста малко. Това буди въпроси за какво се прави тъкмо по този начин. Можеше да се избегнат тези комплицирани връзки. Някои клубове може да не излъчат пратеник. Призовавам министъра на спорта да направи инспекция на БФС, с цел да няма фалшификации по отношение на делегатите. Ако този Конгрес бъде изопачен отново, съдът има право да насрочи нов. Всеки претендент президент би трябвало да има представител в комисиите, които броят бюлетините ", разяснява Бербатов.

" Докато не се организира Конгрес по почтен и верен метод, ние няма да се откажем, безапелационен беше той. - Винаги може да има заложени мини. Учим се от грешките ни и надграждаме. Някои клубове може да бъдат изключени поради неплатен членски импорт. Може да има и други нередности. Всичко се случва небрежно и след това може да се случи това, че някой да апелира Конгреса. Невъзможно е този Конгрес да не бъде избирателен. "

Стилиян Петров съобщи, че техният екип ще желае по-високи такси за потребление на задгранични футболисти отвън Европейски Съюз. 

" Само трима чужденци отвън Европейски Съюз могат да играят. За всеки идващ ще има все по-висока такса " разкош ". Таксите ще бъдат разпределяни по цялата футболна пирамида. Методиката ни е построена по отношение на това, което му би трябвало на българския футбол ", разяснява Петров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР