Димитър Бербатов говори от трибунита преди началото на гласуването за

...
Димитър Бербатов говори от трибунита преди началото на гласуването за
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бербатов от трибуната: Винаги ще бъда честен с вас! Нека оправим футбола

Димитър Бербатов приказва от трибунита преди началото на гласуването за президент на БФС. Ето какво сподели той в прочувственото си послание към клубовете:

" Бях почтен и прям с всички вас. Показах уважението към вас, което заслужавате. Трябва смяна във футбола. Трябва работа в школите, с аматьорските футболни тимове. Отделяне на професионалния футбол към ПФЛ. Мандатност на президента, който през днешния ден ще изберете. Само всички дружно можем да създадем тези промени! Проведох доста срещи с вас. Задължително е да се случват и след този Конгрес. Не сме по-слаби от прилежащите ни страни. Но те към този момент са доста по-напред. За да ги настигнем, би трябвало да се обединим и да работим дружно. Време е да градим, не да разрушавам. Това става единствено, когато сме дружно, когато сме тим.

Накрая вие решавате. Вашият избор е значим. Нека футболът у нас има бъдеще. Надявам се да има демократично гласоподаване. Вие преценявате, само че не забравяйте, че дружно сте мощни, дружно сте повече от един. В момента ще ковете бъдещето на футбола. Всеки един глас е значим! Гласувайте по съвест и за положителното на българския футбол. Време е да покажете почитание и към себе си, и към децата ни, и към футбола ни. Заради това сме се събрали. Изисква се храброст, с цел да може нещата да се осъществят. Не чета от нещо написано, всичко идва от сърцето ми! Казвам всичко това сега. Честен съм и прям с вас! Винаги ще бъда подобен! Гласувайте по съвест, постоянно, дружно, обединени, за този, който е ваш, който ще промени футбола ни към по-добро ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР