Дигиталният свят, маркетингът, продажбите и… музиката могат да живеят в

...
Дигиталният свят, маркетингът, продажбите и… музиката могат да живеят в
Коментари Харесай

Лазар Малаков – от дигиталния свят и маркетинга до музиката

Дигиталният свят, маркетингът, продажбите и… музиката могат да живеят в едно. Доказва го Лазар Малаков – customer success director в Meta Lead Bulgaria . Той има богат опит в разнообразни промишлености в областта на маркетинга, рекламата и продажбите.
„ Това, което най-вече ме стимулира в работата е, когато видя един клиент, който и с моя помощ, успее да развие бизнеса си. Има клиенти, които продават в 17-25 страни или даже единствено две, само че те са Съединени американски щати и UK и то неща, които се създават и вършат тук в България “, сподели в студиото на Радио София Лазар Малаков.
По думите му, маркетингът е рационално, целеустремено, умерено потребление на данни, тъй че „ да бъде свестен потребителя, да бъде приспособен продукта към потребителя, да бъде приспособена връзката към потребителя, да се повлияе на потребителя, тъй че това да носи облага “.
Дигиталното и действителното е слято доста от дълго време, споделя Малаков.
„ Начинът, по който хората възприемат действителността, в наши дни действителността е методът, по който общуваш. До огромна степен това се случва цифрово. Всичко, което се случва в цифровата среда е напълно действително за теб, има напълно действителни продажби и покупки “.
Вярва, че Мета вселената е един от методите, общуването да се случва свободно в цифрова среда.
„ Мета вселената е една от вероятните направления на бъдещето и то ще се случи “, добави Лазар Малаков.
Другото му професионално поверие е, че ръководството на маркетинга и марката в дълготраен проект е нещо просто… стига да си задоволително умен и самоуверен и да не следваш всяка краткосрочна опция (встрани) по пътя към бъдещето. Музиката е част от живота му от дете, а към този момент е реалност и първата му авторска ария „ Бъди “.
„ Започнах да пея преди 4 години, на много късна възраст действително. Когато потеглих да върша песента в действителност стъпих на комбинация и текст, който съм писал в 10 клас. Сега протоколирам дебютно парче, скоро, може би, ще запиша друго. За мен не е цел да стана музикант и да се устоявам с това “, описа Малаков.
„ Бъди “ носи посланието да бъдем себе си и да сме покрай тези, които обичаме и които ни обичат.
Как се съчетават маркетингът, продажбите и музиката, можете да чуете в изявлението на Катя Василева с Лазар Малаков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР