Дигиталната детоксикация - дори временната, става все по-популярна сред родените

...
Дигиталната детоксикация - дори временната, става все по-популярна сред родените
Коментари Харесай

Поколението Z се връща към телефоните с бутони

Дигиталната детоксикация - даже краткотрайната, става все по-популярна измежду родените в края на 20 и началото на 21 век, написа английският уебсайт Mashable.

Беше наскоро, само че сякаш в някой различен живот, когато най-продаваният мобилен телефон този,  вид „ мида ” и  беше толкоз известен, че дори Парис Хилтън и Риана го имаха в розово в чантите си.

С появяването на смарт телефоните всички смятаха, че " мидите " несъмнено са изхвърлени и изцяло забравени, само че поколението Z ни направи изненада. Сайтът попита младежи за какво измежду тяхната генерация стават все по-популярни телефоните с копчета от близкото минало.

Факт е, че цифровата детоксикация - даже краткотрайната, набира скорост измежду най-младите. И без подозрение, с по-малко комплицирани телефони от актуалните модели, те в действителност могат да си починат от интернет замърсяването .

„ Време е да си вземете мида за лятото и да си починете на плажа от токсичните обществени мрежи “, гласи видео в TikTok, набрало голяма известност в края на април тази година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР