digital.bgMicrorosft са готови с нова актуализация на популярното приложение, която

...
digital.bgMicrorosft са готови с нова актуализация на популярното приложение, която
Коментари Харесай

Какви са подобренията в новата версия на Skype

digital.bg

Microrosft са подготвени с нова актуализация на известното приложение, която до броени дни ще е налична за всички консуматори. Предстоящият ъпдейт се отличава с няколко доста забавни усъвършенствания. Така да вземем за пример към този момент можем да използваме потребната функционалност " Message Drafts " за запис на известия, които не сме изпратили в даден диалог. Въпросният текст ще е забележим с таг " Draft ", като по този начин ще можете да го откриете, редактирате и изпратете по-късно в Skype.

 



 

Дори да се логнете от своя профил и да го отворите отново непокътнатите известия ще са налични в часта. Актуализацията също по този начин включва и опция да създавате отметки на всяко известие с натискане на десния бутон. Това е допустимо и с дълготрайно задържане на пръста върху самия текст и избора на функционалността " Аdd Bookmark ". След като го извършите известието ще се резервира в " Bookmark " секцията на мобилното приложение, осведоми PhoneArena.

 



 

Skype към този момент предлага и алтернатива да прегледате фотосите, видео клиповете и другите файлове, които сте избрали още преди да ги изпратите до съответния адресат. Допълнителен панел разрешава елементарно да добавяте и премахвате документи. Microsoft са интегрирали и " Split Window " функционалността от Windows 10, с която да отворите листата с контакти в един прозорец и чата с даден контакт в различен. Тези новости са част от десктоп версиите на Skype за всички платформи.

 



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР