Диана Джокович - майката на водача в световната ранглиста Новак

...
Диана Джокович - майката на водача в световната ранглиста Новак
Коментари Харесай

Майката на Джокович: Федерер е малко арогантен, Ноле се чувства богоизбарн

Диана Джокович - майката на лидера в международната класация Новак Джокович, даде любопитно изявление за швейцарския вестник Blick. В него Диана Джокович назовава Роджър Федерер " малко нахален " и споделя, че синът й е се усеща богопомазан.
" Гледала съм доста мачове, само че финалът на " Уимбълдън " беше най-трудният (в който Джокович победи Федерер след два избавени мачбола в петия сет - б.р.) през предходната година. Целият стадион викаше за Федерер, почитателите на Новак бяхме шепа хора. Не е хубаво, че се усещам подразнена от Федерер или други в такива обстановки. Но се подразних, тъй като Федерер е малко нахален.   Когато Федерер имаше два мачбола, аз сграбчих кръста ми от река Дон. Вярваща съм, постоянно нося амулета, той постоянно ме е спасявал от сложни моменти. Казах си: " Можеш да го направиш, Ноле, към този момент си го правил два пъти, можеш и този път ". И той го направи. Господ го избави. Новак също има вяра в Бог, усеща се определен. Той носи кръст, който му дава мир и благополучие. От Хилендарския манастир в Гърция е. Той се моли заран и вечер ", споделя Диана Джокович.
В същото изявление майката на 32-годишния сърбин споделя още, че семейство Джокович е пренебрегвало двамата братя на Ноле - Марко и Джордже, защото най-големият й наследник е бил с приоритет. " Всичко се въртеше към Новак. Пренебрегвахме двамата му по-млади братя, защото постоянно сес лучваше по този начин, че изникваше нещо непринудено, обвързвано с Новак. Веднъж Марко и Джордже трябваше да отидат на камп в Барселона. Но ние го отменихме, тъй като цялото семейство се качи на сутринта на полет до Маями, с цел да бъдем с Ноле.
" Той се нуждаеше от нас и ние искахме да му помогнем да почувства, че сме зад него. Той доближи до финала и това беше основно прекарване. От този ден нататък давахме всичко за него. Съжалявам за другите ми синове, те също са надарени. Но не можехме да поддържаме и тях, брачният партньор ми нямаше ресурсите. Не ни стигнаха силите да го създадем още веднъж, както го сторихме с Новак ", изяснява Диана Джокович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР