Диана ДамяноваДрага Сийке, понеже напоследък се оказахме близки, та да

...
Диана ДамяноваДрага Сийке, понеже напоследък се оказахме близки, та да
Коментари Харесай

Пачки в чекмедже*

Диана Дамянова

Драга Сийке, тъй като в последно време се оказахме близки, та да те попитам няколко неща:

Подопечната ти прокуратурваазнямадаоставяборисовипеевски дали направи съпоставяне на евровите пачки от чекмеджето, дето и слепите им виждат номерата с номерата на теглените от Божков пари от банковата му сметка.

Щото драга ми Сийке, в случай че не сте се сетили да го извършите, аз другарски да ти напомня. Щото знам, че не предпочитание, а мисловна активност от време на време попречва вашата каскетура да застане на страната на правдата

И да те попитам, дали подопечната ти ти работа азобичампеевскииборисовинямадаоставяпрашинкадападневърхутях, та дали тази работа с дълго и красиво наименование се е сетила да съпостави номерцата на кюлчетата злато от шкафчето на бб и да удостовери (това би лишило около15 минути) от кого и по кое време са закупени тези благи златни кюлчета, умерено пребиваващи в нощното шкафче на министър-председателя (слава богу към този момент бивш)?

И дали по някаква изключителна случайност прокуратурскатата службица се е сетила да попита, даже не да разпита, възможните притежатели на тези кюлчета по каква магическа случайност те са се настанили в товамити шкафче?

Скъпа ми Сийке,

аз отново ще ти изпращам всякакви хрумвания и доста внимавам да пиша постепенно, тъй като знам, че четеш мъчно.

 

__________

* Текстът е оповестен във Facebook профила на създателя. Заглавието е на редакцията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР