Действията на Илхан Кючюк (евродепутат от ДПС) спрямо Република Северна

...
Действията на Илхан Кючюк (евродепутат от ДПС) спрямо Република Северна
Коментари Харесай

ИТН обяви пет партии в национално предателство


Действията на Илхан Кючюк (евродепутат от ДПС) по отношение на Република Северна Македония е национално изменничество за България. Националните предатели са ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Политическа партия и " Демократична България ". Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание.

Припомняме, че в Комисията по външна политика на Европейския парламент до координаторите на политическите групи и до докладчиците по отчета за напредъка на РСМ за участие в Европейски Съюз, е изпратен имейл от Илхан Кючюк - докладчик за напредъка на РСМ. В съобщението българският евродепутат заявява, че е решил да отстрани корекция 18 от проекто-доклада, в която влизат всички двустранни въпроси сред Скопие и София, както и всички точки за етническото гонене и проблеми на лицата с българско съзнание в Северна Македония.

Поправка 18 е обвързвана с текстове за вкарване на българите в Конституцията на РСМ. Да отпадне потребността историята да се базира на истински документи, което историческата комисия към този момент е договорила да бъде оповестено в учебниците по история. Да отпаднат текстове против закононарушения от ненавист против българите в страната. Информацията удостовери евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов.

Всеки пребит българин, всели разпален клуб тежат на вашата съвест, обърна се Йорданова към депутатите. Той отсече, че българите в никакъв случай няма да им простят, а въпросните партии ще останат срамно леке в историята на България.

От своя страна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ увери, че Илхан Кючюк нищо не е внасял и нищо не е променял.
 Пребиха ръководителя на българско съдружие в РСМ, настанен е в болница
Пребиха ръководителя на българско съдружие в РСМ, настанен е в болница

Проверява се дали става дума за закононарушение от омраза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР