„Действително той е изключителен професионалист в своята област. Климатът, който

...
„Действително той е изключителен професионалист в своята област. Климатът, който
Коментари Харесай

Вицепремиерът: Икономиката започва да се възстановява

„ Действително той е извънреден експерт в своята област. Климатът, който е основан в Института приказва за един човек, който почтено е извървял своя професионален път. Всички български жители помнят и знаят неговото наличие при разнообразни епидемии. Тук изрично не става въпрос за почистване на сметки и калинки. Проф. Кантарджиев не може да бъде поставян в подобен списък”.

Така разяснява пред вицепремиерът и министър на обществената политика Гълъб Донев пенсионирането на шефа на Центъра по заразни и паразитни заболявания.

Социалният министър приказва и по тематиката с спомагателните 50 лева към пенсиите.



„ Добавката няма да бъде прекъсната и пенсионерите могат да бъдат спокойни. Ние я одобряваме като един добър тласък и инструмент за повишение на потреблението. То пък оказва помощ на бизнесите и стопанската система в страната. Мога сигурно да кажа, че до момента в който служебното държавно управление ръководи тази добавка ще бъде изплащана”, безапелационен е Донев.

Той разяснява и решението за нарастване на пенсиите с 5% и изясни, че тези, които няма да го получат са хората, чиито пенсии са били към този момент увеличени от 1 януари.



„ Няма да дублирам мантрата, че пари в бюджета няма, тъй като актуализацията не се случи. Този спомагателен инструмент, който ще бъде пуснат на пазара е един тип стратегия за възобновяване на естественото развиване на стопанската система. Това са така наречен нисколихвени заеми. Първата година няма да се заплаща нито главница, нито рента. Срокът за връщането също е огромен - 7 години”, изясни Донев за ограниченията за поддръжка на стопанската система.



„ Нивата на претовареност и равнищата на безработица се връщат към тези преди рецесията. Докладите се изготвят на ежедневна база. Безработицата е под 5,6%, което е добър знак, че стопанската система стартира да се възстановява”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За да потвърди, че жена не може да го командва, бай Пешо – слушайки навигатора, зави напук наляво, вместо надясно, и в този момент го вадят… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКаква е историята на едно от най-известните деца в ХоливудПредполага се, че майка му е била убитаБивша възпитаничка на канадски пансион за за „ превъзпитание “ на деца от коренното население, разкрива ужасите, които е преживялаСлед като Hyundai Tucson заложи на дръзката визия, в този момент е ред и KIA Sportage да покаже извънредно дръзкия си дизайн, който е основополагащ при избора на клиентите.Вижте в какво се състои промянатаКакво съобщи професорътПострадала е и мрежата на мобилен оператор, което провокира затруднениеПрисъдата е за геноцид, закононарушения против човечеството и военни престъпленияПочинало е 5-годишното момиченце, потърпевшо при злополуката на пътя Бургас - ЕлховоВижте коментара на Жозеп Борел и също какво той назова " срамна панорама " " За мъжа и момчето, които карат сърцето ми да тупти " Това стана по време на публично посещаване на Макрон в югоизточната част на ФранцияНа 52 плажа в България цените ще бъдат сред 1 и 5 леваСъдът е одобрил настояването на Окръжна прокуратура – София за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “Сред тях са уеб страниците на Белия дом, английското държавно управление, огромни медии, обществената платформа Редит (Reddit) Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР