Действително съществуват майки, които успяват да са щастливи през повечето

...
Действително съществуват майки, които успяват да са щастливи през повечето
Коментари Харесай

17 навика на много щастливите майки

Действително съществуват майки, които съумяват да са щастливи през множеството време от родителството си. Как съумяват ли? Ето 17 от техните секрети:

1. Молете за помощ
Щастливите майки не се опасяват да помолят за помощ фамилията или приятелите. Докато мрачните майки-мъченици пропущат извънградските уикенди и филмовите вечери със брачна половинка си, тъй като не могат да се доверят на детегледачка или искащ родственик, доста от щастливите майки просто споделят: " Моля те. "

2. Излезте от у дома - в този момент
Излизахте ли през днешния ден? Чистият въздух, слънчевата светлина и природата са считани за сериозно значими за настроението на дамите, а майките си доставят това благополучие, до момента в който бутат детската количка. Огледайте се на площадката. Коя майка наподобява щастлива? Говорете с нея незабавно. Това също се брои за глътка въздух.

3. Планирайте ваканциите
Оставете за малко настрани алармата на часовниците, домашните, сроковете… Помислете за залези, пясъчни крепости и игри на карти. Внезапно ще си спомните за какво прекарвате толкоз доста време с прането на хората към вас.

4. Поставете себе си преди тях
Може да му викате „ скъпи “, а той да ви назовава „ муци “, само че има ли сред вас задоволително топлота? Щастливите майки обичат да са заети и с други неща отвън фамилните. Това ще озари лицето ви. Което неизбежно води до доста благополучен брачен партньор в близост.

5. Яж, спи и бъди омъжена
Никой не дава на младите майки орден за заслугата „ не е спала задоволително “ и колкото по-скоро съумеете да си доставите нужните осем часа, толкоз по-изпълнени с благополучие ще бъдете.
След тази заслужена отмора хапнете купа с овесени ядки и банан, вместо три чаши кафе и някоя вафла и вижте какво ще се получи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР