Действието в минисериала Тутанкамон“ (четири части) се развива сред златистите

...
Действието в минисериала Тутанкамон“ (четири части) се развива сред златистите
Коментари Харесай

Mинисериалът „Тутанкамон“ - перфектният избор за филмов маратон

Действието в минисериала „ Тутанкамон “ (четири части) се развива измежду златистите пясъци, надвисналите урви и изпепеляващата горещина в Долината на кралете.
Мащабната продукция споделя персоналната история на Хауърд Картър (в ролята Макс Айрънс, който може да ви е прочут от The Little Drummer Girl и The White Queen), известния английски археолог, разкрил гробницата на момчето крал Тутанкамон.

Виждаме младия Картър през 1905 година, когато предвожда експедиция с плам, само че когато пристрастеностите се разгарят и той заплашва разкопките, археологическият му лиценз е анулиран от Службата за антични разкопки в Кайро.
Самотен и ненавиждан от обществото, той живее в сложни условия, до момента в който шансът не го среща със зашеметяващия английски благородник лорд Карнарвън (ветеранът Сам Нийл, „ Джурасик Парк “, „ Пианото “) - въодушевен фен археолог, и щерка му лейди Евелин (очарователната Ейми Рен, която несъмнено сте забелязали в The Last Kingdom). Това довежда до трагична смяна в ориста на Картър и непредвиден късмет в любовта.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР