Действие без значение. Това заяви лидерът на градската организация на

...
Действие без значение. Това заяви лидерът на градската организация на
Коментари Харесай

Иван Таков за сваленото от БСП доверие: Действие без значение

Действие без значение. Това съобщи водачът на градската организация на - Иван Таков във връзка със снетото доверие от „ Позитано “ 20.

Припомняме, че управлението на социалистите разгласи, че снема политическо доверие от представителите си в Столичния общински съвет поради избора на Цветомир Петров за краткотраен ръководител на градския парламент.

" Снетото доверие от ръководителя за мен не е от голяма важност, ние имаме доверието на цялата градска организация, на градския съвет, на групата съветници и на локалната коалиция. Това, което се случва, е опит за напън от обособени организации и то единствено в тази на другарката Нинова. Ако цената на това да проработи общинският съвет е моята глава - аз с наслада ще я платя още веднъж. Ако въпреки всичко се случи, аз не преставам да работя в СОС, нито управлението на партията, нито Нинова може да изтръгне социализма от моето сърце ", означи Таков. 

" Целият смисъл на избора на краткотраен ръководител е да проработи съветът, да бъдат образувани комисиите и, след три месеца безвремие, да стартират да се случват значимите за хората и за целия град неща. Решенията в СОС ще се взимат доста мъчно, видя се, че най-голямата група в Общинския съвет е безусловно безпомощна да събере болшинство и по тази причина трябваше да изпием и тази горчилка, която се случи в последните дни. Въпреки всичко ние сме определени от жителите, а не да се ръководим само и единствено от теснопартийни сметки на  партийните централи ", уточни още Таков. 

Ако цената на това да проработи Общинският  съвет и да стартират да се случват положителни неща за града е " моята глава ", аз с наслада ще я платя още веднъж, съобщи още той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР