Дейл Уинтън направи унищожително признание за своята сексуалност, казвайки ако

...
Дейл Уинтън направи унищожително признание за своята сексуалност, казвайки ако
Коментари Харесай

Сърцераздирателно признание на Дейл Уинтън за неговата сексуалност, тъй като той „искаше да вземе хапче, за да го направи изправен“

Дейл Уинтън направи унищожително самопризнание за своята половост, казвайки „ в случай че можех да взема хапче, което да ме направи изправен, бих'.

Много обичаният ефирен водещ - който беше най-известен с представянето на сериали като Supermarket Sweep - избра да бъде двузначен по отношение на сексуалността си години наред от боязън да не нарани майка си, която се бореше с нея психологично здраве през целия й живот.

Нов документален филм на Канал 5 довечера прегледа живота му и в новия документален филм някогашният сътрудник на Дейл, Ян Кенеди, изясни повече за връзката, която е имал с майка си по отношение на неговата половост.

Тя сподели: „ Майката на Дейл инстинктивно знаеше, че е гей. Нямаше подозрение и се опита да го отдръпне от това. Ако имаше интервенция, с цел да не бъде гей, по този начин си мислеха в тези дни. Тя е родена в друго време. " Мерил Томас, сътрудник водещ, също описа за сърцераздирателното самопризнание на Дейл пред нея за неговата половост.

„ Имаше миг, в който той се боре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР