Деян Топалски получи тежка контузия по време на турнира WFCA

...
Деян Топалски получи тежка контузия по време на турнира WFCA
Коментари Харесай

Травма спря Топалски в Грозни

Деян Топалски получи тежка травма по време на шампионата WFCA 44, който се състоя в чеченския град Грозни.

Една от звездите на българския ММА се изправи против Могамед Героев, само че след минута и половина на кръга получи контузия, която наложи преустановяване на срещата, написа boec.bg.

 Снимка 235668
Източник:

Самият Топалски призна пред почитателите си, че е предпочитал да бъде пребит или нокаутиран, само че не и да се контузи:

" Общо взето надали можеше да стане по жалко нещо! 1000 пъти избирам да бях пребит, нокаутиран или събмитнат, в сравнение с това! Бях убеден, мощен, натрениран до безобразност, и подготвен на всичко за тази победа. Едва ли за различен мач съм правил по-хубава подготовка, от тази, само че уви. Сега би трябвало да изчакам ЯМР, откакто спадне оттока и да схвана какво тъкмо се случи с коляното и по какъв начин ще се възвръщам. Но каквото и да е няма да се дам на никой и нищо!!!

Благодаря на всички момчета, които ми помогнаха през последните месеци. Благодаря на жена си и сина ми, че изтърпяха да ме няма когато им трябвах най-вече! Благодаря на спонсорите си за поддръжката и на всички другари и непознати които стискаха палци за мен през днешния ден! Започваме нова борба! Сега! ", написа Топалски във " Facebook ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР