Девин. Гласуването не е само право по Конституция, а и

...
Девин. Гласуването не е само право по Конституция, а и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Гласуването не е само право, а и отговорност

Девин. Гласуването не е единствено право по Конституция, а и отговорност. Всяка една бюлетина дава власт, по тази причина би трябвало да сте доста деликатни след 9 дни за кого ще гласувате. Всеки глас за Движение за права и свободи е ускорено развиване на стопанската система, растеж на вложенията, нови работни места, всеки глас за ГЕРБ е по над 2 милиарда лв. нов държавен дълг. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред актива на Движението в Девин, оповестиха от пресцентъра на партията .

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи дойде в Девин, като посети кв. Настан и селата Грохотно и Гьоврен, гр. Смолян и с. Борино с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движението в област Смолян. Водач на листата на Движение за права и свободи в 22-ри Многомандатен изборен регион е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

" Следващата власт би трябвало да зависи от нас, с цел да може държавните органи и институции да действат според Конституцията в разговор, съгласуваност и съвместен надзор. Да извършват ясна стратегия за ускорено развиване и ясни цели, с цел да има вложения, с цел да има работни локална и почтено бъдеще за нашите деца и внуци в България ", сподели още водачът на Движение за права и свободи.
Зам. - ръководителят на Движение за права и свободи Йордан Цонев бе безапелационен пред актива на Движение за права и свободи в Девин, че страната ни има сериозен проблем с бюджета през последните 11 години.

" Проблем е, че през ръководството на ГЕРБ, страната задлъжня с близо 20 милиарда, които ще ги връщат децата и внуците ни. За страдание този дълг не е аргументиран с нищо, няма вложения, няма откриване на работни места и т. н. ", добави зам. - ръководителят на Движение за права и свободи. Цонев напомни, че когато Движение за права и свободи е била в ръководството с 160 % се е нараснал вътрешният брутен артикул.

" Управляваме в 50 общини, всички виждат, какво можем. Няма друга партия да е извеждала страната ни от рецесия. Само Движение за права и свободи може да дефинира вярната посока на страната ", сподели евродепутатът Атидже Вели, като прикани всички за поддръжка на изборите с номер 9.
Водач на листата на Движение за права и свободи в 22-ри Многомандатен изборен регион е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР