Деветте обвинения включват две обвинения за подаване на фалшива декларация,

...
Деветте обвинения включват две обвинения за подаване на фалшива декларация,
Коментари Харесай

Липсващите милиони на Хънтър Байдън: Как синът на президента „издуха пари за наркотици, ескорт, докато пропускаше данъци“

Деветте обвинявания включват две обвинявания за подаване на подправена декларация, едно обвиняване за укриване на налози, четири обвинявания за неплащане на налози и две обвинявания за неподаване на налози. Той е изправен пред до 17 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

Освен че разказва налозите, за които се твърди, че Хънтър Байдън е избегнал заплащането, обвинителният акт също излага с мъчителни детайлности хипотетичния обилен – и извънредно объркващ – на сина на президента. привички за харчене.

Това разкрива по какъв начин се твърди, че синът на скандалния президент е имал пари в брой, с цел да заплати 1,4 милиона $ данъчни заплащания, които дължи за интервал от четири години.

Но той твърди се, че е избрал да пропусне заплащанията, с цел да хвърли милиони в разточителен метод на живот на „ опиати, конвой и приятелки “ – в това число 27 000 $ заплащания към онлайн порно уебсайт.

„ Между 2016 година и 15 октомври 2020 година, подсъдимият е похарчил тези пари за опиати, придружители и приятелки, л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР