Девет промени в титулярния състав планира да направи селекционерът на

...
Девет промени в титулярния състав планира да направи селекционерът на
Коментари Харесай

Ясен Петров ще направи 9 промени в мача срещу Грузия

Девет промени в титулярния състав възнамерява да направи селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров за утрешния мач против Грузия, спрямо неделната международна подготовка против Литва (1:0).

Треньорът разкри единствено един от играчите, които ще започнат мача - Димитър Илиев. Той ще носи и капитанската лента. Останалите промени той ги разгласи единствено като позиции - Георги Георгиев няма да е на вратата, ще има три промени в отбрана, две в халфовата линия и три в офанзива.

" Един дуел, в който ще дадем опция на извиканите играчи да защитят националната фланелка. Един дуел, в който би трябвало да покажем, че израстваме и да играем футбол. Не би трябвало да има напрежение, това е другарска среща. В състава на Грузия също има добри футболисти – има такива, които играят в чужбина и са на положително равнище. Да се надяваме, че на следващия ден ще покажем едно положително лице. Две години нямахме победа в формален мач и в последния дуел (б.ред. - против Литва) това ни попречи да сме ефикасни в офанзива. В момента сътворяваме ядро от играчи, които ще са бъдещето. Трябва време да си вдигнем къщичката. Дай Боже, да я видя приключена ", разяснява Ясен Петров.

Димитър Илиев пък сподели на собствен ред: " След точка срещу европейския първенец и победа, която чакахме толкоз дълго, няма по какъв начин да не е приповдигнато настроението, да не се успокоим. Последните лагери настроението беше положително, само че резултатите ги нямаше. След записаните четири точки нещата наподобяват доста по-положителни. Надявам се да приключим на следващия ден серията мачове по най-хубавия метод. Що се отнася до капитанската лента, това е огромна чест. Оптимист съм за бъдещето на националния тим, тъй като има доста млади момчета, които са стимулирани да защитят фланелката на националния тим ".

Двубоят против Грузия е на следващия ден от 19:30 ч. на ст. " Васил Левски " и ще се предава по Българска национална телевизия 3.

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР