Детският хирург проф. д-р Красимира Калинова вече ще преглежда в

...
Детският хирург проф. д-р Красимира Калинова вече ще преглежда в
Коментари Харесай

Детският хирург проф. Калинова вече ще преглежда в МЦ на УМБАЛ Бургас

Детският хирург проф. доктор Красимира Калинова към този момент ще преглежда в МЦ „ Св. Николай Чудотворец ", медицинският център на УМБАЛ Бургас. Проф. Калинова е познато име в града, тъй като от 2007-ма година до момента бе гостуващ експерт в частни лечебни заведения. От този месец тя се причислява към екипа на МЦ „ Св. Николай Чудотворец " и ще съветва първите си пациенти на 26.08 и 2.09 т.г. Това оповестиха от университетската болница.

Прегледите няма да бъдат със Здравна каса най-малко до края на годината. Цената е 80 лева Записвания на часове се реализират на регистратурата на МЦ „ Св. Николай Чудотворец ", 0879545034 от 12 до 14 ч. в делнични дни

Проф. доктор Красимира Калинова е експерт по обща и детска хирургия. Тя е началник на бранша по детска хирургия в Медицински факултет Стара Загора и републикански съветник по детска хирургия. Специализирала е в Германия и Австрия.

Родителите могат да потърсят консултация при проф. Калинова във връзка на:  вродени малформации на коремните органи при бебета и дребни деца, хернии, проблеми с пикочо-половата система, детска урология, криптохизъм (скрит или „ асансьорен тестис " ), както и за други хирургични проблеми. Добре е при прегледа да се носи предходна здравна документи, в случай че такава е налична.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР