Детски празник по случай 1 юни ще се проведе в

...
Детски празник по случай 1 юни ще се проведе в
Коментари Харесай

Благотворителна инициатива на 1 юни в детската болница в София

Детски празник по случай 1 юни ще се организира в Специализираната болница за интензивно лекуване по детски заболявания „ Проф. доктор Иван Митев “ от 11 часа. На събитието екипът на доктор Благомир Здравков е поканил представители на здравното министерство, рекламодатели, пациенти, другари, обединени от.

Средствата ще бъдат изразходвани за закупуването на шест апарата - видеоларингоскоп, транспортен респиратор, транспортен екран, оборудвана незабавна чанта, преносим ехограф и реанимационна количка.

Директорът на болничното заведение лекар Благомир Здравков добави:

„ Освен това, артистът Владимир Карамазов дава 20 негови фотографии с доста висока резолюция, професионални фотографии, някои от тях спечелили интернационалните състезания, които ще бъдат разпродадени с тази благотворителна цел. Детска вокална група също ще се включи. Предвидили сме дарове за нашите пациенти и децата на личния състав, които също са измежду поканените “.

На тържеството БЧК, който първи се отзова на самодейността, публично ще връчи дарението си - диафаноскоп.

БЧК подари 2370 лв. за закупуването на апарата. Той служи за диагностика на незабавни положения в неонатологията и улеснение в слагането на венозни източници на бебета.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР