Децата кипят от енергия и изобщо не се вълнуват какво

...
Децата кипят от енергия и изобщо не се вълнуват какво
Коментари Харесай

За първи път: Ето ги сладките близначки на Ути Бъчваров!

Децата кипят от сила и въобще не се вълнуват какво е времето на открито, желаят да си играят и да тичат, и толкоз. А, когато си татко на две такива лудетини, волю-неволю, угаждаш им. Това направи и Ути Бъчваров в неприятното време в столицата, когато беше уловен от папараци с двете си щерки.

Всъщност това са първи фотоси на сладураните Далия и Ружа, защото Ути постоянно ги е държал надалеч от камерите и медийните прожектори. И изцяло го разбираме, прав е. Сега обаче тримата изненадващо се натъкнаха на фотоапаратите и бяха снимани в супер блага картинка.

Бъчваров бе завел децата на разходка към Народния спектакъл, а Ружа и Далия очевидно се радваха и не спираха да тичат. Кулинарят ги държеше непрекъснато в полезрението си като единствено им споделяше да не се отдалечават от него. Самият Ути е по-тежкоподвижен и не може да бяга с децата, пък и годините му от дълго време не са 20...

Той обаче още се държи мъжки като се беше барнал по къси гащи на студа, а на краката си бе обул тричетвърти чорапи. За сметка на това, момиченцата бяха топло и добре облечени, като имаха и шапчици на главите, с цел да не се простудят.

Знаем, че Ути късно стана баща и това беше огромната му фантазия. Живи и здрави да са всички!

Инфо: България през днешния ден

Тагове: близначки Ути Бъчваров Народния театър Далия и Ружа кулинар
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР