Детоксикация на лимфната система можете да направите в домашни условия.

...
Детоксикация на лимфната система можете да направите в домашни условия.
Коментари Харесай

Лесно можете да почистите лимфната система

Детоксикация на лимфната система можете да извършите в домашни условия. Не са ви нужни скъпи съставки, а единствено елементарни лимони.

Когато лимфната система е в добра форма, цялото тяло работи като часовник. Въпреки това, заради характерната си функционалност, лимфната система е предразположена към струпване на отрови, тъй че е належащо понякога да се прави детоксикация.

Силната имунна система не може да оцелее без мощна лимфна система, изключително в интервала на вирусна пандемия и намаляване на организма заради използването на мощни антибиотици.

Лимфните възли в лимфната система работят, като обезвреждат вирусите и бактериите и предотвратяват навлизането им в кръвния поток, а организмът е в баланс и изцяло предпазен.

Как да детоксикирате лимфната си система?

Прочистването се организира в продължение на 9 дни, след което значително ще се отървете от насъбраните отрови.

Лимонът е виновен за почистването на лимфата. Този плод е богат на витамини и плодови киселини, които съвършено почистват лимфата. Ето за какво при простуда или грип се предлага да се употребява много от този плод, който усъвършенства имунитета.

Ако консумирате лимонен сок за детоксикация, лимоните би трябвало да са органични, без добавена вода или захар. Пийте половин час преди хранене или час след хранене през сламка, с цел да не повредите зъбния гланц.

Количеството лимонен сок се усилва всеки ден по следния метод:

Вижте още: Лечение на подагра с домашни средства

първи ден – изпийте сока от 1 лимонвтори ден – сока от 2 лимонатрети ден – сока от три лимоначетвърти ден – сока от 4 лимонапети ден – сока от 5 лимонашести ден – сока от 4 лимонаседми ден – сока от 3 лимонаосми ден – сока от 2 лимонадевети ден – сока от 1 лимон

Ще употребявате към 25 лимона за девет дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР