Детето-чудо, което накара цяла България да настръхне с гласа си,

...
Детето-чудо, което накара цяла България да настръхне с гласа си,
Коментари Харесай

Сменя професията: Крисия издаде каква иска да бъде

Детето-чудо, което накара цяла България да настръхне с гласа си, към този момент порасна. Крисия приключи учебно заведение и към този момент е подготвена да навлезе самоуверено в света на възрастните.

Ето какво сподели певицата в телевизионния ефир:
" Училището най-сетне свърши. Много вълнуващо беше. Много се гордея с това, че приключих. Честно го споделям, тъй като във всяко учебно заведение има доста провокации и доста огромно създаване. Това е цяло образование, друго семейство, други хора, които те възпитават и демонстрират, дават препоръки. Абсолютно всичко.

                             

Аз, като човек, който е много самоуверен и обича да рискува, имах много слаби моменти в Музикалното учебно заведение. Но всяко място си има слабите моменти. Това те учи действително. Трябва да има и долу, и горе, с цел да можеш да знаеш къде е салдото. Но сигурно за мен беше огромно предизвикателство това учебно заведение ".

Крисия показа, че най-запомнящият се учител ще си остане госпожата ѝ по пеене. Тя я е спасявала в сложни моменти и сериозни обстановки. Нейните препоръки да стиска зъби и да го докара до края били скъпи.
                             

Крисия споделя, че тя не обичала да учи от учебник. Най-много познания усвоявала онлайн в дадена обстановка. Крисия признава, че демонстрира интерес и към актьорското майсторство и желае да учи тъкмо това.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР