Десният защитник на Дани Карвахал защити своите съотборници и ,

...
Десният защитник на Дани Карвахал защити своите съотборници и ,
Коментари Харесай

Карвахал: Не е честно да се обвиняват Марсело и Иско

Десният бранител на Дани Карвахал отбрани своите съотборници и, които са подложени на критика най-яростно за неубедителните игри на „ белите “ този сезон. „ В тим като Реал Мадрид би трябвало да свикнеш с напрежението. Биеш, след това губиш от и всичко е във въздуха. Не е почтено да се упрекват Марсело и Иско. Губим всички. Истината е, че когато нещата не вървят добре, се търсят отговорни. Случвало ми се е. Трябва да се продължи усърдната работа “, показа бранителят в изявление за вестник La Razon.

„ ВАР оказва помощ на футбола да бъде по-справедлив. Има по-субективни обстановки, при които съдията взема решение, и обстановки, които са по-ясни. Не би трябвало да губим есенцията и съдията да не взима решения за нищо. Например, при дузпата на Марсело. Съдията Хил Мансано свири дузпа, тъй като видя дузпа. ВАР не влезе в деяние, макар че дузпата не беше толкоз очевидна “, съобщи той.

Запитан дали би си понижил още веднъж заплатата при нужда поради пандемията, Карвахал сподели: „ Да, в случай че стигнем всички до съглашение. Ситуацията за целия свят е комплицирана. Това, че няма аудитория, лимитира приходите на Реал Мадрид и на всеки различен огромен клуб “.
Ла Лига 9 кръг, неделя 8 ноември  Валенсия 4:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР