Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд направи важна крачка към

...
Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд направи важна крачка към
Коментари Харесай

Добри новини за Трент Александър-Арнолд и Ливърпул

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд направи значима крачка към завръщането си в игра, откакто е почнал леки бегови извършения. 23-годишният британски национал към момента не е възобновил тренировки със своите съотборници, само че следва самостоятелна стратегия, чиято последна цел е да е изцяло подготвен за дербито с на „ Етихад Стейдиъм “, което ще се състои на 10 април.

Юрген Клоп разкри преди 12 дни, че Александър-Арнолд е получил контузия на подколянното сухожилие и ще бъде отвън игра за няколко седмици. Заради контузията десният бранител пропусна лагера на „ трите лъва “. Той сигурно няма да бъде разполагаем на Клоп за съботния дуел с, както евентуално и за гостуването на от 1/4-финалите на Шампионската лига.

В момента Александър-Арнолд към момента организира рехабилитацията си в Дубай. Ако всичко е наред, през идната седмица той ще чака да получи „ зелена светлина “, с цел да се завърне към пълноценните тренировки въз основата в „ Къркби “

До момента фрагментът на Ливърпул прави извънреден сезон, записвайки 17 асистенции във всички шампионати. Към тях той добави и два гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР