Десислава Радева е прекратила отношения с екипа стилисти, който се

...
Десислава Радева е прекратила отношения с екипа стилисти, който се
Коментари Харесай

Ген. Деси неочаквано се раздели с екипа си: Първата дама скъса с дизайнерката, фризьора и гримьорката си

Десислава Радева е прекратила връзки с екипа стилисти, който се грижеше за нейната визия в последните 2 години. Първата дама е развалила калимерата с топдизайнерката Невена Николова, ушила някои от най-впечатляващите ѝ тоалети, които президентшата разноски в Европа и света около работните визити на брачна половинка си Румен Радев.
От няколко месеца Десислава освен не е поръчвала рокли за себе си, само че е престанала да ласкае Невена и за триумфите ѝ в Холивуд. Припомняме, че наскоро Ген. Деси даже се опита да пробие път на приятелката си към актрисата Ема Томпсън, предлагайки ѝ шедьоврите на Николова, само че мераците ѝ да пиарства на шивачката очевидно са изчезнали. От обкръжението на президентшата изпаднал и коафьорът ѝ Любен Николов. Именно на него Радева дължи коренната смяна във фризурата си.

С доста старания Любен съумя да я отърве от аления цвят на косата, с който тя престъпи прага на „ Дондуков “ 2, и я трансформира в платинена русокоска. ВИП клиентки на салона на Николов издават, че цяло лято Десислава не се е вясвала там. Тя престанала да търси услугите на Любен дори за специфични събития и за момента разчитала само на личните си умения. Покрай коафьора изгоряла и гримьорката на първата дама – Анастасия Беневрешка, която работи в същото студио за хубост. Мълвата в салона гласи, че президентшата се отказала от „ златните ръце “ на най-верните си хора, тъй като не ѝ допадала другата клиентела, с която се засичала там при визитите си. В светските среди у нас е известно, че хората от към този момент някогашния антураж на първата дама дружат и с други известни имена като плеймейтката Ася Капчикова, „ радостната вдовица “ Наталия Гуркова, футболиста Благой Георгиев – Джизъса, цяла плеяда фолкпевици и моделки.

Припомняме, че някогашната половинка на Григор Димитров и световноизвестна певица Никол Шерцингер неотдавна се облече като близначка на първата дама, написа „ България Днес “. Тоалетът на Никол беше цялостно копие на дрехата, която президентската брачна половинка избра да покаже по време на визитата си с Румен Радев в Брюксел на срещата на НАТО.
Роклята на Радева е със същия десен, който Шерцингер облича за дефиле на премиите „ Грами “, похвали се самата дизайнерка на двата тоалета Невена Николова. Екипът на Никол изпратил в студиото на топдизайнерката имейл с искане да изпратят на поп звездата четири рокли.

Невена таман била на работен обяд отвън дизайнерското студио и нямало по какъв начин да реагира персонално на молбата на световноизвестната певица. Затова екипът й се заел с поръчката на Шерцингер и облеклата били доставени в точния момент, описаха от студиото на Невена.
Бившата обичана на Гришо настояла категорично десенът на тоалета й да е същият, с който брачната половинка на президента блесна до Мелания Тръмп и Бриджит Макрон, защото доста харесала визията на дрехата. Звездата нехаела, че този тоалет към този момент се е появявал на стилните страници на медиите.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР