Десислава Атанасова не приема депутатите от ПП да злоупотребяват с

...
Десислава Атанасова не приема депутатите от ПП да злоупотребяват с
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: 200 000 лева струва един пленарен ден

Десислава Атанасова не приема депутатите от Политическа партия да злоупотребяват с парламентарното време

" Търсим опция за сформиране на държавно управление. Най-лесно е да се отиде на избори ". Това сподели в Русе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДСДесислава Атанасова, съобщи.

По думите ѝ е най-лесно никой да не носи отговорност какво ще се случва в страната и България да се ръководи от служебни държавни управления, назначени от президента, и без парламент.

" Ние търсим всевъзможни благоприятни условия, в това число и това, което сподели Бойко Борисов, за техническо, експертно държавно управление. Но каквото и да е държавното управление, то би трябвало да има парламентарна поддръжка ", изясни Атанасова.

Тя сподели още, че може да се набележат избрани цели за работа, като всички водачи на партии да положат подписите си под тях като поръчител, че техните парламентарни групи ще гласоподават законопроектите, които ще осъществят тази управническа стратегия.

По думите ѝ значимите тематики са инфлация, приходи, бюджет. " Ако желаеме да ги решим, би трябвало да водим градивни диалози за сформиране на държавно управление. Ако желаеме закон за държавния бюджет, в този момент е времето да приказваме за непоклатимост ", сподели Атанасова.

Тя разяснява, че лагери, крила или кръгове в ГЕРБ няма, като дефинира изявление на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов като " политическа задявка ".

Атанасова сподели още, че " Демократична България " търси опция да не поема отговорност ". " Не мога да си обясня инак по какъв начин Българска социалистическа партия ще бъде техен желан сътрудник за сметка на партия от едно и също европейско семейство, с която да не може да се намерят допирни точки ", сподели тя.

Според депутата от ГЕРБ-СДСДрагомир Драганов най-добре е държавното управление да бъде евроатлантическо, което да споделя европейските полезности. По думите му са нужни съществени договаряния и да се съгласува програмата с останалите политически субекти.

По мотив на мигрантския напън Десислава Атанасова означи, че е вносител на промени в Наказателния кодекс за увеличение на наказванията за сходни закононарушения.

" Целта е страната ни да има явен отговор на мигрантската рецесия. Надявам се, че политическото опълчване няма да вземе превес ", сподели още на конференцията в Русе Атанасова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР