Десислава Атанасова: Може да има ротация на министри.Надявам се не

...
Десислава Атанасова: Може да има ротация на министри.Надявам се не
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Може да има ротация на министри

Десислава Атанасова: Може да има ротация на министри.

Надявам се не сте сюрпризирани. ГЕРБ подкрепи държавното управление, тъй като осъзнаваме, че на България ѝ би трябвало постоянно, устойчиво държавно управление. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС след несполучливия избор на съмнение.

„ През последните три години нищо не се случваше, когато управляваха служебни държавни управления. Неслучайно чак в този момент можем да приказваме за изпълнени задължения по ПВУ и за гаранции за еврозона и Шенген. Единствено и единствено постоянно Народно събрание и постоянно държавно управление могат да подсигуряват тази вероятност пред страната ни.

Доверието ни не се дава безплатно, нито е безусловно. Ще бъдем сериозни към министрите и всички ресори. Имаме опит в ръководство, опит в съпротива, по тази причина доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС трябва да го заслужат всички минути “, разяснява тя.

На въпрос дали ГЕРБ е забранил на Делян Добрев и Жечо Станков да дойдат да гласоподават, тя съобщи: „ В момента тече предизборна акция. Голяма част то неприсъстващите в залата сътрудници са ангажирани с предизборната акция. Така и нашият лидер Бойко Борисов е в Разград. Това сигурно не е проява. ”

„ В нашето съглашение, което даде опция да се сформира държавно управление, ясно поехме ангажимент, че ще създадем оценка на всички министри преди ротацията. Знаете, че държавното управление на Кирил Петков, против което ГЕРБ инициира избор на съмнение, беше поради финансовата политика. Ние сме изключително сериозни към Асен Василев и съществено следим какъв бюджет ще се предложи ”, акцентира още Атанасова.

„ Да, може да има има ротация на министри. Никой не е застрахован “, безапелационна бе тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР