Деси Цонева неведнъж е разбивала слуховете за себе си по

...
Деси Цонева неведнъж е разбивала слуховете за себе си по
Коментари Харесай

Деси Цонева рече и отсече: Не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено

Деси Цонева нееднократно е разбивала слуховете за себе си по остроумен и в това време грациозен метод. Така постъпи и този път, откакто през последните седмици се завъртяха изказвания в мрежата, че е в очакване на трето дете. Някои даже я подлагаха на критика, че макар бременността си, тя още веднъж си разрешава да пие алкохол. А ето какво отвърна журналистката на всички трудове:

„ Само минавам да кажа, че не съм бременна, не хапвам нездравословни храни и поркам умерено ”, с което изцяло тушира слуховете, че чака трети правоприемник. Деси обаче не разясни дали възнамерява да има второ дете от актуалната си половинка - Явор Стефанов, с който продължава да е все по този начин щастлива. 
                             

Наскоро двамата отпразнуваха 5 години от запознанството си и 3 години от брака си. Цонева има щерка от Явор, Димана-Бианка, само че въпреки любовта им да наподобява мощна и безоблачна, очевидно за момента не възнамеряват второ общо дете.

 

Деси има и наследник от някогашния си обичан Янчо Таков-младши. Стефанов пък има две огромни дъщери от някогашната си половинка, с които Цонева нееднократно е показвала, че е в отлични връзки. 
                             

Дъщерята на починалия Димитър Цонев и Явор Стефанов се срещат по време на отмора в Гърция, като попадат в обща другарска компания. В този миг издателят към този момент е бил разведен, а любовта сред него и Деси се заражда още в първия момент от запознанството им. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР