Деси Цонева изведнъж се сдоби с куп проблеми. Красавицата се

...
Деси Цонева изведнъж се сдоби с куп проблеми. Красавицата се
Коментари Харесай

Деси Цонева си подарява котето

Деси Цонева внезапно се снабди с куп проблеми. Красавицата се пробва да откри дом за бебчетата на своята котка и показа за това във фейсбук.

" Приятели в края на май месец тези прелестни котета ще бъдат подготвени да поемат по своя път с новите си притежатели! Ако желаете вие да сте от тях пишете на персонално! Гледани са съвършено в дома ми от самото им раждане! Аз ще оставя едно и майката, само че за другите три нямам опция! Ако имате интерес пишете ми! Две черни, едно тигърче и бялото с тигър. ", написа Деси.



Дано се намерят положителни хора, които да приютят мъркащите сладурчета, че другояче на Деси ще й бъде много мъчно...

Освен котешкият проблем, Деси се сблъска и с различен - козметичен. Брюнетката е решила да разгради филъра в устните си, който е сложила преди повече от година.

Той е мигрирал в зоната под носа и изглеждал като мустак. Това постоянно се случва при слагането на филър в тази област. Решението е едно – да се отстрани посредством инжектирането на специфичен ензим, написа Hotnews.bg.

Деси сякаш посещава реномирана дерматологична клиника, където се подлага на разнообразни операции, само че и това не е я избавило от появяването на неприятни странични резултати.

                             

Навремето брюнетката искаше да си поставя и силикон в бюста, само че към този момент се е отказала от по-сериозни интервенции.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР