Деси Фотосесията с физиономия, която всеки момент ще се „счупи“! Десислава

...
Деси Фотосесията с физиономия, която всеки момент ще се „счупи“!
Десислава
Коментари Харесай

Ето какво става като си оборотна: Виж Деси Фотосесията преди и сега!

Деси Фотосесията с физиономия, която всеки миг ще се „счупи“!
Десислава Димитрова, фамозна като Деси Фотосесията, е все по-неузнаваема с всеки минал ден. Лицето й е променено радикално като мнозина се опасяват, че всеки миг нещо ще й се счупи и ще изпада, толкоз е пластмасова.
 Деси Фотосесията
Деси Фотосесията преди

Тя обаче освен се харесва, само че не стопира да продължава с модификацията, изрязването, дялкането и всички вероятни процедури, които те вършат кукла от музея на Мадам Тюсо. Явно Десито счита, че по този начин се котира по-добре измежду заможните мераклии, които обслужва, както се носи из цяла София.

А и при все, че мацката няма и ден трудов стаж, а обикаля из райските кътчета по света, снима се в шикозни заведения за хранене и театралничи с маркови дрешки, ясно е от кое място идва целият този лукс. Мнозина помнят първата й изява при починалия Милен Цветков, който Деси остави безгласен с нелепостите си.

Десито в този момент

В рамките на десетина минути тя повтаряше едно и също пред Цветков: „Искам да стана извЙестна, с цел да имам повече благоприятни условия и да върша доста фотосесии“. Това повтаряше Десито, дни преди тогавашния конкурс Мис Плеймейт, на който не се класира на никое място, само че пък се срещна с чичаците.

„Е, от този момент й потегли на благата, по този начин да се каже. Получи си фотосесиите. То и тя за друго не става – единствено да се снима и да задоволява загорели баровци“, разясняват из светските среди.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР