Десетки легендарни футболисти на Левски, ЦСКА и България, фенове и

...
Десетки легендарни футболисти на Левски, ЦСКА и България, фенове и
Коментари Харесай

Куп легенди изпратиха Сашо Костов

Десетки именити футболисти на Левски, ЦСКА и България, почитатели и футболни деятели пристигнаха на поклонението на Александър Костов в храм "Света София ". Легендата на "сините " си отиде от този свят в понеделник на 81 години.

Една от от най-харизматичните и усмихнати фигури, освен за Левски и националния тим, беше изпратен от десетки някогашни играчи, другари и почитатели на "сините ". Двама от най-хубавите бранители в историята на родния футбол и знаци на Левски и ЦСКА - Кирил Ивков и Димитър Пенев влязоха дружно в храма, с цел да се сбогуват със своя различен.

Играчът с най-вече мачове за "сините " Стефан Аладжов, футболистът с най-вече голове за Левски - Наско Сираков, Даниел Боримиров, Добромир Жечев, Пламен Николов, Петър Петров, Емил Спасов, Стефан Павлов-Фифи, Георги Цветков - Цупето и доста други някогашни играчи на 26-кратните първенци изпратиха Костов. Бившият притежател на Левски Тодор Батков се разплака на излизане.

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев и хора от клуба сервираха венец. Друга именита фигура на ЦСКА Димитър Якимов също изпрати някогашния си съотборник. Бившият вицепремиер Евгени Бакърджиев, някогашният кмет на София Стефан Софиянски също участваха на поклонението, някогашният изпълнителен шеф на "сините " Костадин Баждеков, Велислав и Руслав Вуцови, някогашните рефери Любе Спасов и Любен Ангелов, както и доста други си споделиха последно довиждане със Сашо Костов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР