Десетки колоездачи от цяла България и съседна Македония ще премерят

...
Десетки колоездачи от цяла България и съседна Македония ще премерят
Коментари Харесай

Пловдив приема големия финал на Градските Байк Серии

Десетки колоездачи от цяла България и прилежаща Македония ще премерят сили в зрелищната колоездачна конкуренция Тепето Ърбан Даунхил - трети, заключителен кръг от българските градски Байк Серии за 2017.

Пловдив предлага отлични условия за осъществяване на сходни надпревари и тази година за първи път ще бъде хазаин на кръг от рисковата вело конкуренция. Състезателното трасе е позиционирано на Хълма на Освободителите и включва голям брой забавни детайли.

Дължината на трасето е малко под километър, започва от паметника на Альоша и финишира при монумента на Васил Левски при бул. Руски и включва в себе си голям брой стълби, камъни, скоростни пътеки, скокове и други особено построен дървени структури.

За присъединяване в конкуренцията до този миг са се записали над 80 души, а уредниците чакат броя на участниците да надвиши 100 индивида, както при предните два кръга в Габрово и Плевен.

Състезателите ще бъдат разграничени в 5 категории - юноши 15-17, мъже 18+, мъже 30+, дами и хардтейл , а уастниците във всяка възрастова група ще се борят за привлекателен паричен и веществен награден фонд, общително възложен от спонсорите на събитието - М Кар BMW дилър, Европейско Висше Училище по Мениджмънт и Икономика, Максбайк, Анимал България и други

Квалификациите стартират в 12:30, а огромния край ще започва тъкмо в 15:00 - вход свободен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР