Десетки граждани се събраха пред Посолството на Руската Федерация в

...
Десетки граждани се събраха пред Посолството на Руската Федерация в
Коментари Харесай

Десетки на протест пред посолството на Русия след смъртта на Навални

Десетки жители се събраха пред Посолството на Руската Федерация в София след гибелта на Алексей Навални, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Гражданите показват недоволството си против " режима на Путин в Русия ", като държат табелки с надпис “Русия - Империя на злото ” и “Кремъл е центърът на злото ”.


Милена съобщи за БГНЕС, че Русия не чува посланията на хората. “За страдание, в предишното страната постоянно е унищожавала интелектуалците, свободолюбивите си хора. Навални се върна от Германия, макар че се пробваха да го отровят там, с цел да каже на хората да имат храброст, да се борят ”, съобщи още протестиращата, след което посочи, че с неговото ликвидиране ръководещите мислят, че неговият глас ще бъде погубен и никой няма да посмее да се възпротиви на диктатурата на Путин.


“Дойдох, тъй като те няма да съумеят. Навални стана воин и е вечен ”, безапелационна е Милена.


Христо също счита, че Путин " може да убие индивида, само че няма да убие концепцията ".


“Неговият незаконен режим, ръководен от страхливци, ще загуби рано или късно. Искаме да живеем в демократична и свободна страна! ”, съобщи Христо. Той показа, че е очаквал убийството на Навални. “Не съм сюрпризиран, беше въпрос на време ”, разяснява още мъжът.

Депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев също бе пред Посолството на Руската федерация в София, с цел да уважи паметта на съветския опозиционер. “Светът би трябвало да помни това, което се случи. През предишния век една човеконенавистна мощ потегли от Германия, аргументи огромни вреди, и в случай че в този момент ние си затворим очите, рискуваме да повторим този провал в историята ”, безапелационен е Михалев. Той прикани целият свят да се сплоти, тъй като в противоположен случай режимът в Русия няма да се спре. “Ако се оправи с Украйна, ще следват други страни ”, безапелационен е Стоян Михалев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР