Десет души пострадаха при катастрофа снощи между лек автомобил и

...
Десет души пострадаха при катастрофа снощи между лек автомобил и
Коментари Харесай

Страшна катастрофа между лек автомобил и микробус

Десет души пострадаха при злополука нощес сред лек автомобил и микробус край село Стълпу, окръг Гюргево (Южна Румъния). Движението в двете направления по народен път номер 6 бе спряно за няколко часа и бе задействан червен проект за интервенция, съобщи организация Аджерпрес. Един от потърпевшите бе откаран в болница с хеликоптер на Службата за незабавна мобилна помощ (SMURD), съобщи Българска телеграфна агенция.

Според информация от Окръжния инспекторат на полицията в Гюргево лекият автомобил, в който пътували четирима души, е бил ръководен от турски жител, който не съобразил скоростта с пътните условия в десен завой и се блъснал в микробус, ръководен от мъж от Букурещ. При злополуката са потърпевши четиримата пасажери в леката кола и шестима от общо 16-те пасажери в микробуса. С хеликоптер е бил откаран лидерът на лекия автомобил.

Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, само че резултатите са негативни. Полицията проверява случая като закононарушение, обвързвано с причиняване на телесна щета по несъобразителност. Движението по народен път номер шест бе спряно в двете направления в продължение на няколко часа, а водачите бяха отклонявани по заобиколен маршрут. Около 21:00 ч. нощес трафикът бе възобновен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР