Дербито между ЦСКА и Левски все пак ще бъде отложено.

...
Дербито между ЦСКА и Левски все пак ще бъде отложено.
Коментари Харесай

Отлагат ЦСКА - Левски за декември

Дербито сред ЦСКА и Левски въпреки всичко ще бъде отсрочено. Последното решение е Спортно-техническата комисия на БФС, която би трябвало да реши по какъв начин да действа, откакто от „ Герена “ оповестиха нови пет случая на инфектирани.

Така общата численост на „ сините “ футболисти под карантина става 11, откакто през последните дни и още един от другояче наличните футболисти е дал позитивна проба. По правилник при съществуване на повече от 10 положителни играчи с професионални контракти в един тим, мачът би трябвало да бъде отсрочен. По-рано през седмицата изглеждаше по този начин, като че ли мач в събота въпреки всичко ще има, написа „ Труд”.

„ Петима футболисти от представителния тим и трима души от спортно-техническия щаб са с позитивен тест за COVID-19 “, написаха от „ Левски “.

При това състояние дербито ще бъде пренасрочено за средата на декември. Така програмата на „ сините “ в самия завършек на годината ще бъде натоварена с дербита против Берое и ЦСКА, както и отсроченият по-рано през ноември дуел с Локомотив (Пд). На собствен ред „ алените “ ще имат опцията да се концентрират напълно върху идния дуел с Йънг Бойс от Лига Европа. Срещата е в четвъртък в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР