Депутатката от ДБ реагира остро срещу Костадин Костадинов от Възраждане“

...
Депутатката от ДБ реагира остро срещу Костадин Костадинов от Възраждане“
Коментари Харесай

Депутатка от ДБ се обидила на „фашистка измет“ за протеста, Костадинов: Майдан се прави с мъже, а не с платени соросоиди

Депутатката от Демократична България реагира остро против Костадин Костадинов от „ Възраждане “ и помоли председателстващия Народното събрание да го глоби. Причината е, че Костадинов назова присъстващите на „ митинга “ през вчерашния ден „ фашистка сган “.

„ Абсолютно неприемлив израз, който няма място в границите на Народното събрание. Ние през вчерашния ден излязохме на площада и видяхме нашите другари, нашите сътрудници, нашите родственици “, съобщи Белобрадова, възмутена от обидите на Костадинов към роднините и приятелите на Демократична България, които през вчерашния ден бяха пред Народното събрание в отбрана на държавното управление.

Според Костадинов това, което е станало през вчерашния ден, е било „ опит за Майдан в България “.

„ Опит, който не съумя да се получи изцяло, тъй като Майдан се прави с мъже, а не с платени соросоиди“, съобщи Костадинов. „ Вчера на този митинг, на който участваха хора, непринудено проведени, несъмнено, които посочваха „ този народен представител е от верните, а този не е от верните “, там се видя по какъв начин тези хора поругаха дървото, което стои пред Народното събрание и е знак на майките на децата с увреждания“, разяснява той. „ Дървото е украсено с черни топки, а протестиращите по думите на Костадинов са го поругали, хвърляйки тези черни украси по депутатите “, означи Костадинов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР