Депутатите започнаха обсъждането на оставката на председателя на Антикорупционната комисия

...
Депутатите започнаха обсъждането на оставката на председателя на Антикорупционната комисия
Коментари Харесай

Депутатите спорят КПКОНПИ канонизира ли или нужен ли е Цацаров в зала

Депутатите започнаха разискването на оставката на ръководителя на Антикорупционната комисия - Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) Сотир Цацаров.

Според депутата Тома Биков от ГЕРБ ръководещите крият Сотир Цацаров.
 Цацаров изпрати на депутатите план за промени на антикорупционния закон
Цацаров изпрати на депутатите план за промени на антикорупционния закон

Предлага се доклад на КПКОНПИ на всеки три месеца в Народно събрание и обявление на криптовалути и " протоколни дарове "

По думите му редно било, като се разисква оставката му, той да е в пленарна зала. Биков акцентира, че ръководещите замитали тематиките под килима, само че по този начин и килимът ще отеснее.

КПКОНПИ направи повече светци, в сравнение с Българската православна черква (БПЦ) , разяснява Константин Бачийски от " Продължаваме промяната ".

Според Ива Митева от Има Такъв Народ изясни, че има подадена оставка, която Народното събрание трябвало да одобри и процедурата е ясна .
 Цацаров: Дойде ми допълнително, желая да пребивавам обикновено Обновена
Цацаров: Дойде ми допълнително, желая да пребивавам обикновено

Покажете какво можете, провокира Сотир Цацаров новото болшинство

За Крум Зарков от Българска социалистическа партия оставката на Цацаров била предизвестена, както предупреден е и неуспехът на КПКОНПИ, откакто тя била основана като мега орган.

" Вие качествено единствено вдигате цената ", отговори на рецензиите Тома Биков. По отношение на създадените от КПКОНПИ светци, депутатът на ГЕРБ се обърна към Политическа партия с обвиняването, че огромна част от тези клиенти на КПКОНПИ са спонсори на групировката на Кирил Петков .

Радомир Чолаков от ГЕРБ също изиска Сотир Цацаров да бъде изслушан в пленарна зала, тъй като той евентуално знаел доста и можело доста да се научи от него.

Ние няма да забравим господин Цацаров , увери Бачийски.

Андрей Гюров от Политическа партия акцентира: " Промяна пристигна. ". С оставката на Цацаров се слагал завършек на модела " ти си го избра ", изясни той. Оставката на Цацаров била единствено началото, по думите му. Той се надява скоро Иван Гешев да вземе образец от своя наставник и също да подаде оставка.
 Цацаров подава оставката си в Народно събрание
Цацаров подава оставката си в Народно събрание

Към молбата липсват писмени мотиви
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР