Депутатите от Демократична България и ДПС влязоха в задочен спор

...
Депутатите от Демократична България и ДПС влязоха в задочен спор
Коментари Харесай

Депутатите се скараха заради Росенец, Биков: Как партиите на промяната от 3 станаха 5?

Депутатите от " Демократична България " и Движение за права и свободи влязоха в неприсъствен спор за краткотрайната парламентарна комисия, която да проверява възможни незаконосъобразни дейности и бездействия на способените органи на територията на " Росенец ". 

Движение за права и свободи желаеха обсегът на комисията да бъде уголемен и да включи и нарушавания по Закона за устройство на територията на полуостров " Буджака ". Те упрекнаха съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов в двуличие и двойни стандарти. 

От своя страна Иванов репликира Йордан Цонев от Движение за права и свободи и даде обещание, че в случай че от Движението за права и свободи внесат предложение да се направи обособена комисия особено за Буджака, то " Демократична България " ще гласоподават " за " основаването ѝ. 

" Росенец е специфичен знак за българите. Това е онази точка, от която България стартира да се трансформира и българските жители споделиха „ Стига “. По думите ѝ доскоро повече от година точно Росенец и освобождението на плажа към него е отприщил митингите на смяната, съобщи Антоанета Цонева от " Демократична България ". 

Тома Биков от ГЕРБ разгласи, че биха подкрепили и двете комисии. " Как партиите на смяната от 3 станаха на 5? Още малко и ще отидете да се консултирате. Преди няколко дни не беше допустимо това. Вие сте новото статукво ", разяснява той. 
Крум Зарков от " Българска социалистическа партия за България " също съобщи, че ще поддържат и двете комисии, в случай че се внесат настрана, защото не би трябвало да се смесват, тъй като по думите му ще се получи размиване и отклонение на вниманието. И добави, че ГЕРБ не би трябвало да разясняват тематиката, тъй като " безобразията " са се случили по времето на тяхното на ръководство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР